Nieuw

Kindje door vader om het leven gebracht door rattengif in drinkyoghurt

De dood van een tweejarig kind in regio Beni Mellal bleek niet de schuld van drinkyoghurt te zijn. 
Tegenover de autoriteiten liet de vader weten dat zijn 2-jarig zoontje overleed aan een voedselvergiftiging na het drinken van drinkyoghurt, aldus Al Ahdath. Uiteindelijk is gebleken dat de vader zijn zoon wilde ombrengen om even later zelfmoord te plegen. Hij verdunde rattengif in de yoghurt. De dertigjarige vader is afkomstig van Tiloukit, maar woont in Douar Bzaza in de provincie Beni Mellal.
De vader bekende vorige week zaterdag schuld nadat hij heel wat vragen van de autoriteiten kreeg. Allereerst onderzochten de autoriteiten of de doodsoorzaak die de man aangaf wel klopte. Hiervoor gingen ze naar het winkeltje waar hij deze gekocht zou hebben. Daar kregen ze van de verkoper te horen dat hij 36 pakjes drinkyoghurt heeft ingekocht en er daarvan 32 heeft verkocht. De verkoper zou geen enkele klacht hebben ontvangen.

De vervaldatum op de verpakking was bovendien keurig met een houdbaarheid tot 4 oktober. De rechercheurs moesten de ‘moordenaar’ in een andere hoek zoeken. Toen de man nog eens strenge vragen kreeg bekende hij alle feiten. Hij is vastgezet en zal terecht staan voor moord.

Geef een reactie